tiistai 31. maaliskuuta 2020

Parhaat vinkkini kotitreeneihin!Urheiluelämäni on yhtä isoa memeä. Olen nimittäin nähnyt kaksi minuun oikein sopivaa korona&uhreilumemeä. Toisessa naurettiin sille,  kun on juuri sopinut salisopimuksen kunnes korona sulkee salit, check! Toisessa taas naurettiin, että ensimmäistä kertaa kesäkunnossa kesänä jolloin kukaan ei pääse ulos, check.

Hah hahahhahaaa...

Toisaalta eihän tässä kesäkuntoa tavoitella, vaan vahvempaa minää tästä hamaan tappiin. Mutta lyhyessä ajassa muutokset on ollut huimia joten voin sanoa olevani kesällä paremmassa kunnossa kuin koskaan ennen.

Mutta jaetaan parhaat vinkkini siihen miten kotona voi liikkua ja kuntoilla ilman salia!


Tämä Facebook sivu! Fitclub Finlandin ilmaiset treenit monta kertaa viikossa. Monipuolisesti erilaisia treenejä joita voi tehdä joko livelähetyksen aikana tai jälkikäteen. Kaksi treeniä yhdistämällä saa helposti ohjelmaa yli tunniksi! Välineitä ei tarvitse kaikissa ollenkaan, osassa tarvitaan pienvälineitä eli kuminauhaa tai käsipainoja. Niiden kanssa ylipäätänsä pääsee aika pitkälle kotikuntoilussa.

Täältä Instagramista löytyy selkeitä ja helppoja kotitreenejä ja paljon KEHONPAINOTREENEJÄ eli voi suorittaa ilman välineitä.

Otin tälle salille jäsenyyden ja heidän Instassa  on myös kivasti kohokohdissa erilaisia treenejä joita voi suorittaa helposti kotona.


Nettihän on oikeasti aika pullollaan erilaisia kanavia joiden kautta löytää materiaaleja. Mutta minulle tuli aluksi liikaähky enkä oikein osannut tehdä mitään, joten otin nämä kolme kanavaa käyttööni ja teen heidän tuottaminaan jumppia, koska ne tuntuu tosi kivoille ja tehokkaille! Kotonakin todella saa hien pintaan ja lihakset seuraavaksi päiväksi kipeäksi.Yksi suurin vinkki kaikille perheellisille: hyödynnä pikku kakkonen. Itse ainakin olen illalla niiiiin väsynyt että jumppa meinaa jäädä tekemättä joten olen yrittänyt suorittaa ne ennen lasten nukkumaanmenoa. Usein lapset tykkäävät jumpata myös mukana, mutta on ihan kiva joskus treenata ilman selkään hyppivää taaperoa ä, hah.

Ja hei jos joku aloittaa kuntoilun NYT, niin ota valokuvia. Ja ota muutenkin aina välillä. Minua ainakin motivoi se,että huomaan kuvissa jo huiman eron entiseen vaikkei aikaa ole kulunut kuin pari kuukautta. Vaaka ei kerro minulle itseasiassa mitään, paino on aikalailla sama mitä ennen liikuntakärpäsen iskua. Se tarkoittaa sitä, että lihasmassa on kasvanut. JES!

Minulla itselläni on välineinä muutama kuminauha, kahvakuula, käsipainot ja minikumppari. Niillä pääsee jo aika pitkälle!

Tärkeintä kuitenkin on se, että liikunta tuntuu kivalle ja siitä tulee mahtava fiilis. Tulokset ainakin motivoi minua hurjasti, mutta kaikkein paras motivaattori on se fiilis joka liikunnasta tulee. Kun se pysyy yllä minulla,  niin pysyy liikuntakärpänenkin! Odotan innolla sitä aikaa, kun pääsen taas ryhmäliikuntatunneille,  mutta näiden sivustojen avulla jaksan panostaa liikuntaan sinne saakka! Ja on ainakin sitten jumppia takataskussa joita tehdä miehen iltavuoroviikkoina, kun tunneille en pääse.

Tässä vielä ero 2kk treenin jälkeen! Tosin vanhempi kuva on vanhempi, ehkä tammikuulta tai joulukuulta? Mutta kuitenkin lähtötilanne.Kehityskuvia löytyy myös mun instasta!

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.