perjantai 3. huhtikuuta 2020

Tekemistä lapsille, blogini kootut vinkit!

Olen itse ihan tylsistynyt ja rikki kahden kotipäivän jälkeen ja mietin miten voisin auttaa teitä jotka kotona olette olleet jo pitkään eikä loppua näy. Ajattelin koota teille yhteen postaukseen kaikki blogini askartelu & DIY vinkit lasten kanssa. Tässä ne tulee!


1.Lasten parittomista sukista barbielle mekkoja! Helppo ja nopea eikä juurikaan vaadi käsityötaitoja aikuisilta,  onnistuu nimittäin myös lapsilta!


2. Soodataikinasta pieniä ruokia barbielle, lol ukkeleille jne. Tämä vaatii jo vähän välineitä, mutta välineet löytyy ruokaostosten lomassa. Postaus on näemmä tehty yli 2 vuotta sitten ja edelleen ruoat ovat osa leikissä mukana, eli hyvin kestää!

4. Aarteenetsintä taikalumesta, varma hitti! Etkä tarvitse kuin ruokaöljyä ja perunajauhoja!

Tai sitten voi piilottaa munat yllättyksineen ja mennä oikeaan aarrejahtiin ympäri taloa tai kaivaa ne hiekkalaatikkoon. Sisälle voi piilottaa arvoituksen, vitsin, matikkalaskun..7. Geokätköily! Tämä ei löydy blogista, mutta asuinalueeltasi voi löytyä kätköjä vaikka kuinka paljon! 

8. Keppihevosten askartelu. Aikuisten parittomat sukat hyötykäyttöön! Korvat tein vanhasta käsilaukusta ja täytteet vanhasta tyynystä.9. Kevätbingo! Googleta niin löytyy paljon valmiita pohjia joilla voi seurata kevään edistymistä lasten kanssa.

10. Hyödynnä koulujen ja päiväkotien tarjonta sosiaalisessa mediassa sekä Pinterest. Itse ajattelin koota taas lisää ideoita tänään päikkäraikana meille viikonlopuksi ja ehkäpä palaan näiden toteutettujen ideoiden kanssa ensi viikolla!

Ihanaa viikonloppua,  toivottavasti sait napattua täältä edes muutaman idean !


2 kommenttia

  1. Nyt on kaikki vinkit varmasti monelle tervetulleita.
    Itsekin yritän omissa kanavissani jakaa meidän vinkkejä.

    Mä oon miettinyt, että uskaltaisko lähteä geokätköille. Mietin vaan, että niin moni niitä kätköjä koskee. Mutta ehkä jos sais tehtyä niin ettei se lapsi koskis niihin. Koska tiedän, että meillä ei auta vaikka lapsella olis kuinka käsineet kädessä. Siksi ei pääse edes lähileikkipuistoon tällä hetkellä.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.