perjantai 3. heinäkuuta 2020

Kaikkea kanssa ja vähän muutakin

En todellakaan tiedä mistä tuo otsikko tuli. Kuulumispostaus kuulosti niin tylsältä joten...

Niin mitä meille kuuluu? Aika haipakkaa ollut tämä viikko. Ja edelliset. Ja viikonloput. Ja kaikki. Ehkä kesäloman lähestyessä iskee kisauupumus tässä kohtaa?

Meillä lapsilla alkoi kesäloma jo tällä viikolla ja se pisti pakan aika sekaisin. Ei muuten, mutta luulin miehelläkin loman alkavan,  vaan se alkaakin vasta tulevana maanantaina. Olemme siis saaneet hieman toteuttaa läpystä vaihtoa tällä viikolla ja kiitos lähipiirin olemme tässä onnistuneet,  kun he ovat tyttöjä myös katsoneet. Olen ehtinyt salille myös kaksi kertaa tällä viikolla eli ei ehkä ihan huono viikko?

Juhannuksen jälkeen alkoi viikonloput täyttyä jos millaisilla kissanristiäisillä ja kesän viikonloput on jo melkein täynnä. Päihteetön vuoteni on ottanut myös vähän osumaa, mutta kuten alkuvuodesta totesin; ei mennä hampaat irvessä vaan fiiliksen mukaan. Jos tekee mieli lähteä viihteelle ilman autoa niin sen sallin ja olenkin sallinut. Ja aion sallia vielä pari kertaa! Kuitenkin muuten alkoholinkäyttö on aika nollissa ellei juhlia lasketa. Ja se on kyllä tehnyt hyvää! Nimittäin jo se yksi rentouttava viinilasi viikonloppu iltoina vaikuttaa minun uneeni ja selkeästi olen nyt pirteämpi kuin koskaan ennen.

Toki liikunnalla on varmaan osuutta asiaan. Olen niin onnellinen tästä saliurheilusta ja harrastamisesta! Vaikka pieniä turhautumisen fiiliksiä on myös havaittu kuten instassa jo mainitsin. Nimittäin kun alussa tuli kovasti tuloksia, niin nyt ei tunnu tulevan. Ulkonäöllisesti, rautaa kun nousee aina vain paremmin ja enemmän. Ehkä on aika lopettaa tuijottelu ja vain nauttia tästä tekemisestä ja fiiliksestä? Tämä kun on niin ihanaa, vaikka niitä tuloksia ei tästä enemmän tulisikaan! Ja lähtökohtaisestihan halusin olla vahvempi, ulkonäkö on ollut plussaa. Ehkä se kuitenkin yllätti minut miten paljon siitä puolesta sitten kuitenkin välitin vaikka luulin ettei ulkonäkö ole minulle niin the juttu. Tai sitten tulokset on vaikea tiedostaa, kun ei peilissä ole enää niin suuria muutoksia? Tiedä sitten. Koitan vain nauttia tästä nyt!

Minulla on viikko vielä töitä ja sitten alkaa loma. Tai kaksi päivää minulle lomaa ehti kertyä, palkatonta pidän sitten lisäksi. Lomasuunnitelmia ei niin kamalasti ole, pihanlaittoa ja tulevan koululaisen treenaamista yksinoloon ja koulutiehen. 

Viikon päästä on edessä vuosittaiset kesäolympialaiset ja sitten parin viikkoa siitä tyky ilta. Sitten yhdet festarit ja kesä onkin jo taputeltu. Että miten meni kesä? Se tuntuu olevan ohi jo ennen kuin alkoikaan, hah. Varsinkin kesäviikonloput tuntuvat loppuvan heti kesken. 

Että sellaista sillisalaattia tähän hetkeen. Miljoona ideaa olisi odottamasta kirjoittamista, mutta mistä repiä aika ja keskittyminen niihin? Uusi tietokonekin pitäisi ostaa, näpyttelen näitä aina kännykällä nykyään. Toisaalta taas, kun juuri maksoin kännykän näytönvaihdosta 499 euroa, niin eiköhän tässä täydykin näpytellä ennen kuin saa euronsa takaisin. Hah.

Tiivistettynä siis meidän elämässä ei juuri tällä hetkellä tapahdu mitään ihmeellistä ja silti samalla on koko ajan niin kauheasti tekemistä ja kiire. Nämä taitaa olla ne todelliset ruuhkavuodet. Eikä lasten harrastukset ole vielä edes meidän perheen aikataulussa..

Mä olen nyt jotenkin tosi oman itseni pauloissa. Sillä lailla hyvällä tavalla. Olen löytänyt ihanan harrastuksen, uusia ystäviä ja upean työyhteisön. Elämä on niin mallillaan juuri nyt ja olen nykyään niin paljon enemmän kuin pelkkä äiti. Maailman paras titteli joka kuitenkin vuosien ajan jyräsi kaiken alleen. Tavallaan tuntuu kuin olisin syntynyt uudelleen. Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.