keskiviikko 4. marraskuuta 2020

Kuvia meidän arjesta kuulumisten kera!

Tilasin viikonloppuna valokuvia pitkästä aikaa. Reilu vuoden tilauskatkon jälkeen käteen jäi 420 tilattua kuvaa, hupsista. Siinä samalla tuli taas selattua ja poistettua puhelimesta kuvia - joita oli kerääntynyt taas tuhansia - ja ajattelin taas tehdä postausken kännykän kätköistä löytyneistä arkikuvista. Näissä välittyy enemmän se fiilis ja se arki. Pitkästä aikaa taas kehitin myös kännykän kuvia, vaikka niiden laatu ei vedä vertoja järjestelmäkameran laadulle. Mutta niissä on se fiilis!Aamu alkoi tällä tänään. Rengas puhki. Ihmettelinkin miksi renkaiden paineesta hälyttävä valo syttyi maanantaina, kun ajelin koronatestiin. Onneksi äiti pelasti ja kuskasi lapset päiväkotiin ja minut töihin! Olen 27-vuotias enkä ole koskaan vaihtanut rengasta..toki minulla ei myöskään  vararengasta olisi ollut.Vietettiin pari päivää kotona, koska koronakaranteeni. Kuvassa lasten kehittämät nuken kerrossänkyrattaat vanhasta kylpyhuoneen korikärrystä! Huomatkaa taaperon tonttuhattu..Ihmettelin yksi päivä, kun taaperoserkukset juoksivat kodinhoitohuoneeseen kikattaen. Edes takasin. Jatkui ja jatkui. Jälkikäteen huomasin, että olivat tyhjentäneet isosiskon lol tarrat pyykkikoriin...Töissä vietettiin perjantaina halloweenjuhlia. Minä olin kurpitsa, hah! Käytiin sieniretkellä lähimetsässä ja löydettiin kuin löydettiinkin sieniä paistetun lohen kaveriksi! Oli muuten sairaan hyvä ja helppo sienikastike; sieniä ja pippurimaustettua kaurakermaa!Voihan sali! Viimeiset viikot on menneet salin puolesta vähän heikosti. Aika on ollut kortilla ja pöpöt kiusanneet. Pari kertaa viikossa olen kuitenkin päässyt sielä onneksi käymään ellei viime viikkoa lasketa ja kotona olen toki jumppaillut. Mutta ei se kotijumppa maistu yhtään niin hyvältä saliin verrattuna. Kun ei rauhassa saa tehdä kotona, hah. Hassua myös ajatella, että kaksi kertaa viikossa tuntuu vähältä, kun hetki sitten vielä se olisi ollut enemmän kuin koko kuukaudessa.Mä oon niin nauttinut, kun iltaisin vatsa ei ole enää turvoksissa, kiitos maidottoman! Huomatkaa myös taustalla oleva kaaos lastenhuone, miksi se ei koskaan pysy siistinä viittä minuuttia kauempaa!?Mies kokkasi vähän kyseenalaisen näköistä iltapalaa itselleen...Tämä on töistä ja idea toisesta päiväkodista pöllitty, MUTTA Afrikan tähden nappulat pysyy paremmassa kunnossa pidempään kun ne liimaa maitokorkkeihin kiinni. Aivan loistava idea!


Tämä on ilofiiliskuva, kun eilen koronatestin tulos tuli - ylläri ylläri - negatiivisena. Vaikka tämä jotenkin on ihan arkipäivää jo, niin kyllä sitä vaan kovin odottaa, että koko korona olisi ohi. Enpä olisi koskaan uskonut, että täällä Suomessa vien lapseni päiväkotiin maski kasvoilla. Kokemus kai tämäkin vaikkei niin mukava!


Meinasin toivottaa teille vielä lopuksi hyvää alkanutta viikkoa. Kahden päivän saikku sotki sisäisen kalenterini ja olen maanantaissa. No mukavaa viikkoa kuitenkin, kohta sitä onkin jo viikonloppu taas! Hah. Ja huomenna  illalla vihdoin salille,  IHANAA! 

2 kommenttia

  1. Itselläni kävi tuon renkaan kanssa ihan samalla tavalla :D

    https://suninidea.blogspot.com/2020/11/keskisuomen-kasino.html

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.