perjantai 4. joulukuuta 2020

Lempiasioita just nyt
Lempiasioitani koronassa just nyt: Jos tästä touhusta nyt jotain positiivista haluaa kaivaa niin ehdottomasti se, että maskin taakse saa piiloutua kauppareissulla, kun ei jaksa sellaisia small talk juttuja puoli tuttujen kanssa. Kukaan ei tunnista! Toki tässä on myös se kääntöpuoli, että eilen tuijotin pitkään ystäväni ystävää kauppareissulla ja olin aika varma, että hän on se ja meinasin moikata, mutten sitten ollutkaan. Tuijotin vaan typeränä, hah. Että minua ei nähdä, mutta en näe minäkään. Olen oikeasti tosi epäsosiaalinen kaupassa kävijä, koska siellä saan olla hiljaa. Ehkä päivän ainut tällainen hetki.

Lempiasioitani salilla just nyt: Se, että saa olla hiljaa. Hah. Tämä ja ylempi, jep jep. Olen oikeasti tosi sosiaalinen ihminen MUTTA kulunut syksy on ollut rankka joten kaipaan yhä enemmissä määrin sitä, kun saa olla hiljaa. Töissä vastaan koko ajan jonkun tarpeisiin ja sama homma kotona. Salilla saan vain olla hiljaa ja keskittyä omaan napaani.

Lempiherkkuni just nyt: Fiksuruoka paketin mukana tuli kolme pussia kauralakua. VITSIT MITEN HYVÄÄ. Petollista tilata kerralla suuria määriä...

Lempisarjani just nyt: No Gilmoren tytöt. En ole koskaan ennen katsonut niitä, mutta vitsit mä olen koukussa.

Lempiasia joulussa just nyt: No ei ainakaan joulukalenterit. Joulukuun neljäs ja mietinpä vaan, koska taapero antaa periksi ja uskoo, että luukkuja tosiaan avataan vain yksi. Joka aamu ne ovat aiheuttaneet itkua, tänään taapero varmuuden vuoksi itki kalenterinsa perään jo heti, kun kömpi sängystä ylös.

Lempivaatteeni just nyt: Makuupussitakki is bäk! Ja lökärit. Ne taisi olla joskus yläasteella in, mutta sitten jäivät ihan unholaan. Nyt käyttäisin niitä vain koko ajan, koska kylmä. Kylmä, kylmä ja kylmä.


Lempiferritiini asia just nyt: Okei vähän tyhmä, mutta muotoillaan liibalaabakuulumiset nyt lempiasioihin tällä kertaa. Ehdottomasti se, en palele enää ihan niin paljon! Toki jäässä olen usein, mutta en ehkä niin helposti mitä vielä pari kuukautta sitten.

Lempiasia kouluilaisen äitinä just nyt: Koulun aloitus otti tälle äidille koville, varsinkin ykkösen yksin olo. Nyt hän saattaa olla yksin jopa kolme tuntia päivässä ja vitsit miten hienosti on sujunut! Olen ylpeä - ja helpottunut - äiti. 

Lempiasia päiväkotilaisten äitinä just nyt: Meidän aamut menee nykyään tosi kivasti. Kiireisesti ja joskus taaperouhmassa, mutta tosi usein suurimmaksi osaksi kivasti.

Lempiasia joululahjatoiveissani: No ei minulla ole. Haluaisin kirkasvalolampun, kahvimyllyn, lämpöpeiton, laskettelu- tai pilkkihaalarin töihin, uudet talvikengät, Marimekon olkalaukun. Vaikka ja mitä. Tästä huomaa, että usein ei tule itselleen ostettua muuta kuin vaatteita ja niitä pakollisia asioita, kun kaikki toiveet on sellaisia joita olen ajatellut hankkivani mutten sitten ole pihiydessäni hankkinut.

Lempiasioita loppuvuodessa: No se, että tämä vuosi loppuu. Nopeasti se menikin. Juuri vasta tämä koronahössötys alkoi, vaikka siitä on jo melkein vuosi aikaa, kun ensimmäinen tartunta Suomessa todettiin.


Lempiasioita lempiasioissa: Kaikki on tosi hyvin just nyt. Väsymyksestä huolimatta. Mutta ei ihme, että väsyttää. Vuosi on ollut stressaava ja erikoinen ja kesälomasta alkaa olla jo aikaa pitkä tovi. Siihen vielä tämä pimeys ja harmaus, niin avot. Kyllä uni maistuu. Ellei olisi pieniä uniongelmia, mutta onneksi kulunut viikko on mennyt tosi kivasti unien osalta, vaikka enemmänkin olisi nukuttanut. Onneksi jouluun on enää kaksi kokonaista työviikkoa ja muutama päivä päälle. Sitten on pienen breikin aika. 
4 kommenttia

 1. Niinpä,aina vaan raskasta. Milloin ollut elämä kepeää?
  Luulin, että ekaluokkalainen on iltapäiväkerhossa.
  Ihanat joululahjatoiveet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, mietin juuri milloin on elämä on ollut lepposaa... ennen lapsia :D

   ekaluokkalainen oli, mutta ei jaksanut joten lopetti. Oli mielummin kotona rauhassa yksin kuin hälinässä kerhossa!

   Poista
 2. Talvihaalarista haaveilin minäkin ja löysin moottorikelkkailuun tarkoitetut haalarit. Vaikka kuinka hienoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. täytyykin tutkia, kiitos! lasketteluhaalareita olen katsonut, mutta kovin on hintavia päiväkodin pihalle likastumaan ja rikkoutumaan :D

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.