tiistai 22. joulukuuta 2020

Taas kuvia meidän arjesta!

Taas on kuvakuulumisten aika! Olen nykyään synkän ja harmaan ilman ansiosta aika laiska kuvaamaam kameralla meidän arkea. Kännykkä eksyy tosi paljon useammin käteen ja jaan ne aika usein instagram storyssa. Kuitenkin tiedän siellä ruudun toisella puolella olevan ihmisiä joita instagramissa ei ole, joten on kiva jakaa niitä hetkiä myös tänne! Tässä siis taas tulee arjen otoksia pienen selityksen kera:Taapero sai kakkaemoji puvun eikä meinannut enää millään luopua siitä. Hän halusi kakkahatun laittaa myös puistoon...Miksipäs ei.


Tehtiin tyttöjen  kanssa eräs sairastupapäivä soodataikinasta barbeille jouluruokia. Vesiväriä ja askartelulakkaa päälle niin nämä kestää leikissä tosi hyvin!


Korvapuustimukikakku. Googlettamalla löytyy ohje. Ei näytä niin herkulliselta, mutta oli oikeasti taivaallista. Nopea, herkullinen ja helppo herkku!


Me tehtiin töissä päiväkodin ikkunaan tonttuikkuna josta lapset saivat aamulla vilkuttaa vanhemmilleen.


Kuvailin suonikohjujani yksi päivä, kun olin salilla shortsit jalassa. Talvisin pitkien housujen myötä sitä ihan unohtaa nämä matoset.


Tein pitkästä aikaa gluteenitonta vispipuuroa. Karkeita riisijauhoja ja vatkusvaiheessa vähän psylliumia, nam!


Tänne Turun seudulle avattiin Lager 157 niminen liike. Kyselin laadusta instan puolella, koska olin ihan nevähööd. Vastaukset oli tosi erilaisia joten oli pakko hakea muutama tuote sieltä testiin, kun niitä tarvitsin. Katsotaan miten kestävät käytössä!


Taapero ei saanut syödä ulkona jäätä joten sai illalla vähän erilaisen iltapalan...


Tein elämäni ensimmäisen lanttulaatikon. Gluteenittoman ja maidottoman. Tuli tosi hyvää, vaikka itse sanonkin!Ei taideta tämän taidonnäytteen jälkeen minua koskaan pyytää tekemään pipareita lasten joulumyyjäisiin, hah. Mutta piparit on hyviä vain överinä tai juuston alla. Piste.
Meillä oli töissä lasten kanssa joulujuhlat ja totta kai panostin asuun. Ahahhaa.


Löydettiin lähimetsästä aivan valtavan kokoinen lammikko. Lupasin lapsille, että joululoman aikana mennään sinne kumpparit ja kuravaatteet päällä ja he pääsee läträämään kunnolla.


Tänään meidän ensimmäinen lomapäivä meni siskoni luona. Aurinkokin näyttäytyi monen päivän tauon jälkeen. Tämä harmaus on aivan jääätävääää.


Isäni kolusi 4 kauppaa läpi ennen kuin löysi meille kuuseen karkkikoristeita. Kiitos isi! Oltiin vissiin vähän myöhässä näin pari päivää ennen joulua...

Kiitos, kun kävit ja katsoit. Kannattaa ehdottomasti ottaa seurantaan Instagramini jos et vielä siellä ole! Siellä storyn puolta löytyy meidän arkea. Joskus vähän enemmän, joskus vähän vähemmän, mutta varmasti päivittäin!  


Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.