perjantai 15. tammikuuta 2021

Puhelin joka säästää kukkaroasi sekä luontoa!

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Swappien kanssaPuhelin on tärkein tavarani. Se kulkee mukanani mihin vain. Maksan sillä laskut, teen sen kanssa töitä. Valokuvaan, muokkaan, tienaan ja vain viihdyn sen seurassa ja sen kanssa. Katson sarjat siitä ja vaikka ja mitä. Puhelin on nykyään minulle niin monitoimilaite, etten juurikaan käytä enää tietokonetta. Hassua miten pieni laite voi olla niin monipuolinen ja tarpeellinen. Miettikää nyt, teen sillä pienellä kapulalla myös töitä.


Ah miten rakastan teknologiaa. 


Olen puhunut paljon siitä, että olen pihi. Säästeliäisyys on hyve ja oikeastaan kolmen lapsen kanssa vähän pakko, hah. Siksi meinasin lyödä itseäni puulla päähän, kun ajatus uudesta puhelimesta hiipi mieleeni. Kun en oikeati tarvisisi sitä. Tai tarvitsisin, koska vanha ei täytä enää tarpeitani. Mutta, kun ei siinä vanhassa vielä sen suurempaa vikaa ole. Ja kun kriteerini uuden puhelimen kanssa ovat sellaiset, että uuden puhelimen hinta olisi korkea. Tuskastuin, haaveilin ja halusin. Sitten taas tuskastuin, kun mietin rahanmenoa. Sitten haaveilin, koska olisihan se minulle niin tärkeä työväline ja arjen pelastaja. Ja taas tuskastuin. Turhaa kulutusta. Ja niin edelleen jatkui tämä pääni sisäinen taisto.Sitten törmäsin palveluun nimeltä Swappie.


Swappien idea lyhyesti; heiltä saa ostettua käytetyn tehdashuolletun älypuhelimen edullisemmin kuin uuden. Ihastuin heti ajatukseen; säästät rahaa sekä luontoa. Idea on loistava, koska älypuhelimen elinkaari on itse asiassa paljon luultua pidempi. Kunnostamalla puhelimen sen elinkaari pitenee huomattavasti Monelle meistä kuitenkin käytetyn älypuhelimen ostaminen voi tuntua vieraalta. Myönnetäköön, että aluksi minäkin vierastin ajatusta. Onhan puhelin nimittäin käytettynäkin kallis hankinta joten uskaltaako sitä ostaa käytettynä..?


MUTTA


Swppien palvelussa puhelimet käyvät ammattilaisen tarkastuksen läpi ja tarvittaessa ne huolletaan ennen kuin ne menevät myyntiin. Niille annetaan myös 12 kuukauden takuu. Ei siis todellakaan huono diili ostaa puhelinta edullisemmin käytettynä! Minullekin käytetyn puhelimen hankkiminen mahdollisti sen, että saan paremman puhelimen mitä olisin uutena ostanut, koska käytettynä se on sen verran edullisempi. 


Swappien sivuilta puhelimia selatessaan näkee kategorioita missäulkoisessa kunnossa puhelin on ja valita juuri omille tarpeilleen sopivan puhelimen sen mallin, kunnon ja hinnan mukaan. Swappien puhelimien kuntoluokat viittaavat vain puhelimen ulkoiseen olemukseen, toiminnoiltaan kaikki puhelimet toimivat erinomaisesti. Kyselin itse Instagramissa seuraajiltani valinnassa apua - kriteereinä tietysti hyvä kamera - ja päädyin   iPhone 11 pro malliin mahdollisimman isolla muistilla. Kameran lisäksi nimittäin suuri muisti on minulle yksi hyvin tärkeä ominaisuus. On tuhansia valokuvia. Monia erilaisia some sovelluksia. Kuvankäsittelysovelluksista ja lasten peleistä puhumattakaan, hah. Pienellä lisämaksulla palveluun sai myös panssarilasin asennuksen valmiina, tarpeellista ja mahtavaa!
Kännykästä osaan sen verran sanoa, että olen rakastunut. Jo ensimmäiset kuvat puhelimella kertoivat sen, että vaihto oli kannattava. Puhelimessa muisti on myös niin rajaton, että ei se taida täyteen tulla minun käytössäni ikinä, hah  Todellakin siis kannatti vaihtaa. Vaikka tuntui ehkä vähän turhamaiselta ajatukselta ostaa uusi puhelin, kun vanhassa ei ollut mitään sellaista "kunnon vikaa". Mutta onneksi Swappien palvelun avulla sain siunauksen itseltäni; saan uuden puhelimen edullisemmin enkä rasita luontoa uuden puhelimen hankinnassa. Koska suurin osa päästöistä syntyy siinä aina, kun puhelin valmistetaan. Minulle puhelin on niin tärkeä laite, että siihen haluan panostaa. Helpompaa omalle pihimielelle panostaminen on, kun sen voi tehdä kukkaroa ja luontoa säästäen.


Mistä sitten swappien puhelimet heidän palveluun saapuvat? No sinulta, minulta, meiltä ja teiltä. Swappie nimittäin myös ostaa käytettyjä iPhone puhelimia. Tarkistaa ne, tarvittaessa korjaa ne ja myyvät seuraavalle käyttäjälle. Tai laittavat varaosiksi jos kännykästä ei ole enää seuraavan omistajan puhelimeksi. Myyjä saa rahat suoraan tililleen. Kätevää!


Aion todellakin hyödyntää palvelua myös sitten, kun esikoisemme tarvitsee uuden puhelimen. Koska kuten me vanhemmat tiedämme, lasten käsissä puhelimet on aika tapaturma-alttiita ja näin ollen mielelläni pääsen sen hankinnassa mahdollisimman halvalla, hah. Aion myös sitten joskus tulevaisuudessa hyödyntää Swappien,  kun on taas aika vaihtaa puhelinta. Vanhasta hyvitys tilille ja uusi edullisemmin omaksi!


Koodilla laura10 saatte 10€ alennusta - myös jo alennetuista - tuotteista Swappien valikoimasta! Koodi on voimassa 28.2.2021 asti!


Nyt minä lähden kuvaamaan kaikkea tärkeää ja vähän vähemmän tärkeää puhelimellani ja vain fiilistelen tätä uutta kameraa. Onneksi on muistia, niin voi rauhassa räpsiä vaikka lasten varpaita ja selfieitä, hah! 


2 kommenttia

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.