keskiviikko 3. helmikuuta 2021

Seuraavaksi keskityn liikuntaan hieman eri tavalla!

 

Vuosi on vierähtänyt siitä, kun aloitin säännöllisen epäsäännöllisen salilla käymisen. Maksimissaan neljä kertaa viikossa, useimmiten pari. Salijäsenyyteni päättyy pian ja olen vihdoin päättänyt mitä teen seuraavaksi.


Olen kovasti miettinyt tätä, koska salijäsenyys on aika kallis melkeinpä missä salilla tahansa. Kallis siihen nähden, että minulla ei ole aikaa käydä siellä kuin pari kertaa viikossa. Siksi aion laittaa jäsenyyden ainakin koko kevääksi ja kesäksi tauolle. 


Meidän kunnan sali maksaa 3 euroa kerta ja tulee edullisemmaksi jos käyn siellä pari kertaa viikossa. Rakastan salilla käymistä ja aion jatkaa sitä kerran pari viikossa, mutta siihen rinnalle haluan ottaa kaikki erilaiset tavat liikkua.


Juoksua, frisbee golfia, työmatkapyöräilyä, vaellusta ja uimista. Haluaisin ottaa tavaksi aktiivisemman arjen, en niinkään liikuntaa. Haluaisin liikkua vaivattomasti ja helposti useamman kerran viikossa, mutta vähemmän aikaa. Sellaista liikuntaa jota ehdin kiireisen arjen keskellä. Sellaista liikuntaa jota kroppaani jaksaa kiireisen arjen keskellä. Enemmän, mutta vähemmän.


Ensi viikolla otan tavoitteeksi liikkua joka päivä ainakin 20 minuuttia. Sen lisäksi käyn salilla toivottavasti pari kertaa. 20 minuuttia riittää siihen, että saan sen hyvän fiiliksen ja olon. 20 minuuttia riittää siihen, että pääkoppa tuulettuu päivän tomuista. Ja 20 minuuttia on niin lyhyt aika, että se ei käy päivittäin liian raskaaksi. 


Tällä mentaliteetilla aion jatkaa kevään ja kesän. Toivon ainakin sen onnistuvan. Koska ajatuksen tasolla se kuulostaa fiksulta, minulle sopivalta tavalta joka istuu kiireiseen arkeeni hyvin. Koska pääkoppa haluaa tällä hetkellä enemmän liikuntaa, mutta kroppa ja kalenteri ei sitä suo yhtään useammin saliliikunnan merkeissä. Ja tuntuu tosi tyhmältä maksaa kalliista salista jos siellä ei ehdi käymään usein. Ehkä palauttava ja rauhallinen liikunta on jäänyt kokonaan kalenteristani pois. Se on ollut vähän sellaista täysillä tai ei mitään liikuntaa. Ja se on ihanaa, mutta aika ja jaksaminen on rajallista. Haluan aktiivista ja helppoa liikuntaa saliurheilun kaveriksi!


Siinä taitaa olla tämän vuoden treenihaaste minulta minulle.Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.