maanantai 1. helmikuuta 2021

Sisäpiirin vinkit kaikille vanhemmille

Pidä lapsella niin pitkää tukkaa kuin jaksat täikammalla kammata.


Anna lapselle niin paljon pehmoleluja sänkyyn, kun jaksat kihomatojen kanssa saunottaa ja pestä.


Osta lapselle niin monta legopalikkaa kuin jaksat jalanpohjan alta potkia.


Osta lapselle niin monet parit kenkiä, kun jaksat eteisessä edestäsi pois potkia.


Sistuslehdet kannattaa unohtaa. Osta huonekaluja joissa on irrotettavat päälliset tai oksennuksen kestävät. Mieluiten siis muovilla vuoratut.


Aamupalaleipä kannattaa valita sen mukaan miten siivoustuulella olet; croissant = siivoa koko keittiö ruisleipä = ihan ok murukaaos vain.


Osta sen makuista jugurttia miltä haluat lapsesi hiusten haisevan.


Ilmaisia ämpäreitä kannattaa haalia. Niitä tarvitset kun noro iskee.


Pidä WC paperi ja talouspaperivarastot täynnä. Noro iskee heti, kun ne ovat lähes tyhjät ja kauppaan et enää silloin ehdi.


Kaikki isot matot kannattaa unohtaa. Pesukoneeseen mahtuvat on ok. Koska vaikka miten sinulla olisi läjäpäin ilmaisia ämpäreitä, niin se oksennus läsähtää siihen mattoon.


Jos vauva kärsii ummetuksesta, niin tee aamuksi minuutti aikataulu johonkin tärkeään paikkaan. Varma niskakakkakatastrofi.


Jos liikunta jää vähälle, niin lähde loskassa matkarattailla bussipysäkille viisiminuuttia liian myöhään. Varma hikilenkki.


Stressaatko liian vähän? Autokärryt, ylivirittynyt taapero ja ruuhkainen marketti. Varma tapa saada mulkaisuja, tuskahikeä ja stressiä. 


Oletteko pysyneet terveinä? Kyl.. VIRHE! Älä sano sitä ääneen tai manaat esiin vähintään nuhakuumeen tai enterokon.Että sellaisia vinkkejä tänään. Kokemuksen syvällä rintaäänellä opittua, naapurilta kuultua, koettua ja taas uudelleen samat virheet toistaneena. Seitsemän vuoden on ehtinyt kokea vaikka ja mitä, hah. Huumorilla selviää ja ainakin usein jälkikäteen sitten viimeistään naurattaa!

2 kommenttia

  1. 🤦😂😂😂
    Harmi kun nää ohjeet tuli vähän myöhässä, mun lapset on jo täysi-ikäisiä. 😌

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.